Vedonlyönnin Teoria Nopeasti ja Yksinkertaisesti

Lyö vain parhaita kertoimia, joilla positiivinen odotusarvo
Kolikonheitto on 50% – 50%, joten kukaan ei haluaisi sijoittaa siihen alle 2.00 kertoimella, koska pitkällä aikavälillä ne olisivat taatusti tappiollisia. Kaikki yli kahden ovat siis ylikertoimisia, joilla on positiivinen odotusarvo.

Pidä Seurantaa
Vedonlyönti on pitkän aikavälin viihdettä, sillä lyhyellä aikavälillä satunnaisuudella on suuri merkitys. Pitkällä aikavälillä sen merkitys vähenee merkittävästi.

Seuraa kokoonpanotilanne / peluutus
Peluutusmuutokset varsinkin avainpelaajien kohdalla voivat merkittävästi kallistaa suorituskykyä toisen joukkueen eduksi. Varsinkin maalivahdeilla on merkitystä, koska he ovat pääsääntöisesti koko pelin ajan jäällä.

Seuraa mediaa
Seuraa mitä muut ajattelevat, sillä tuloksesi maksimoidaksesi joudut etsimään ei-niin-suosittuja kohteita, joita monet pelaavat vastapalloon. Tarkoitus ei ole olla oikeassa, vaan osua useammin kuin kerroin antaa olettaa.

Jos esim. pelaat joukkuetta voittajavedossa voittajaksi aina kertoimella 6 mutta se osuu vasta viidentenä vuonna – teet voittoa. Esimerkki todella teoreettinen mutta avaa perusidean.

Älä omaksu median hypeä – ellei siihen ole aihetta
Suurimmaksi osaksi mediä löytää jonkun yksittäisen syyn joukkueen menestykselle/menestymättömyydelle, vaikka kyse olisi sattumasta. Joskus median löytämillä syillä voi kuitenkin olla merkitystä jossainkin määrin mutta se ei yleensä ole koko totuus. Ne kannattaa kuitenkin huomioida mutta kuitenkin päättää itse.

Rasitustekijät
Mikäli joukkueella on paljon pelejä takana lyhyen aikavälin sisään, niin se alkaa helposti näkymään joukkueen suoritustasossa.

Huomioi kotikenttäetu
Kotiyleisö saa huonommastakin joukkueesta paremman tuloksen irti kun pelaajilla on hyvä draivi päällä mutta se voi myös kääntyä joskus vastapalloon jos kotiyleisön odotukset ovat liian kovat mutta pääsääntöisesti kotiyleisöstä on etua ja sen arvo kannattaa ottaa huomioon.

Muita yleisvihjeitä:

Pidä kirjaa suoritustasostasi

Hyödynnä vedonlyöntibonukset

Aseta tavoitteita

Älä lyö enemmän kuin mitä olet valmis häviämään. Älä lyö sellaisia summia joilla on merkittävä vaikutus perusarkeesi.

Jätä kommentti